Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca es presenta a la plaça de la vila amb el 4 de 7

Dissabte, diada de Sant Jordi, la plaça de la Vila de Vilafranca va tenir lloc la diada castellera de presentació de la Jove Xiquets de Vilafranca, la tercera colla de la capital de l’Alt Penedès.

Vestint la seva camisa blau cel, la Jove estava acompanyada dels Nois de la Torre, de Torredembarra, una altra colla que vesteix també de blau cel.  Els vilafranquins havien anunciat la seva intenció de presentar-se en plaça pròpia fent castells de 7, i van complir. Després de dos intents desmuntats de 4 de 7, a la tercera va ser la bona i els castellers de la Jove Xiquets de Vilafranca van descarregar el seu primer castell de 7, i més a la plaça de la vila.  Després de l’esforç, la satisfacció dels membres de la colla blau cel era evident, i sortien de la plaça amb la sensació d’haver fet la feina.  El cap de colla de la Jove Xiquets de Vilafranca, Manel Canton, comentava tot just abans de l’actuació que per ells la fita era encara més important donat que gran part dels 140 membres de la colla són gent que mai havia fet castells, tot i tenir també alguns veterans.  Els dirigents de la colla han deixat sempre palesa la seva voluntat de treballar per tal d’aconseguir que la capital de l’Alt Penedès disposi de dues colles punteres i de primer nivell. Manel Canton.  La propera cita a Vilafranca serà ja en l’actuació de Fires de Maig, en que la Jove Xiquets de Vilafranca s’ha marcat com a objectiu poder assolir dos castells de 7, sumant al 4/7 descarregat un 3 de 7. És una demostració més de la seva voluntat de participar en totes les activitats que es facin a la vila. Ja durant aquest Sant Jordi van organitzar un bon nombre d’activitats al voltant de la diada.  En aquests moments la colla disposa de prop de 140 socis amb camisa, el que els assegura al menys un bon gruix social per tal poder tirar endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: