Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió augmenta un 10% les vendes

Ahir al vespre tancava portes una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió organitzada per 9 concessionaris vilafranquins. Una fira del tot consolidada que permet veure, en un mateix espai, vehicles de diverses marques, preus i prestacions.

L’afluència de públic al llarg dels tres dies de la fira ha estat notable, amb uns tres mil visitants i les vendes també han acompanyat, amb 110 vehicles, més d’un terç del total de cotxes exposats. I encara al llarg d’aquesta setmana està previst que s’acabin de tancar algunes vendes més.
<div></div>
El pavelló firal, amb uns 7.000 metres quadrats d’exposició, mostrava més de 300 vehicles d’ocasió de tota mena: utilitaris, tot terreny, comercials, una bona oferta de quilòmetre zero i tampoc faltaven, els cotxes de segona mà.

Des d’Auto Garatge Figueras defensen que, malgrat la difícil situació econòmica, a la fira s’hi ha de ser. I és que tot i les dificultats, el mercat del vehicle d’ocasió ha crescut considerablement en els darrers anys. A Catalunya, per exemple, l’any passat va créixer un 4% respecte l’any anterior.  <br />Quant a les ajudes concedides per el govern, a l’estil del Pla Renove, creuen que no són la solució i Gustau Tutusaus d’Autogaratge Figueras, aposta per altres mesures com canvis en la fiscalitat.

La Fira ha inclòs, com a novetat, un circuit de girakarts i una zona d’inflables pel públic infantil, que ha estat molt ben valorada. <br />Els visitants a la Fira tenien l’opció de participar en un sorteig d’una Nintendo DS 3D; en aquest sentit, enguany també s’han batut rècords i hi han participat 2.000 persones, gairebé mig miler més que en anteriors edicions. El guanyador ha estat el vilafranquí Joan Josep Fortuny.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: