Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació X del PSC escull el castell d’Olèrdola per presentar els candidats a les municipals

Dijous a la tarda els 27 els caps de llista del PSC a les properes municipals es van trobar al Castell d’Olèrdola per tal de fer la presentació oficial davant la premsa. A l’igual que en els darrers comicis municipals, la Federació Alt Penedès-Garraf presenta candidats a tots els municipis de la nostra comarca, i en aquesta trobada van poder compartir impressions i sensacions de cara a la propera cursa electoral.

<p />

A banda de fer la fotografia de grup, l’acte va servir també per tal de llegir un manifest dels candidats i candidates socialistes de l’Alt Penedès, en que posaven de manifest que al llarg de tots aquests anys els regidors i regidores del PSC han estat claus per la transformació que ha experimentat la comarca. Lluís Valls, alcalde de Gelida i portaveu de la Federació X del PSC, va ser l’encarregat de donar lectura al manifest en que es recalcava que cal no donar ni un pas enrere en polítiques socials; i fer totes les passes endavant per fomentar l’ocupació i donar suport als emprenedors.

Lluís Valls va comentar que evidentment la intenció és aconseguir el major nombre de regidors possible, i a partir d’aquí les alcaldies que sigui possible. Tornar a governar a la capital de l’Alt Penedès seria un dels objectius.

Entre els candidats i candidates hi eren els qui opten als municipis més grans de la comarca. Francisco Romero a Vilafranca, Susanna Mérida a Sant Sadurní i Imma Ferret a Santa Margarida i els Monjos es presenten per primer cop com a caps de llista, mentre que Lluís Valls repeteix per Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: