Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es farà pagar per utilitzar les zones de barbacoes i d’acampada a La Muntanyeta

<p />El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat aplicar preus públics per a l’ús de les zones d’acampada i de barbacoes de la finca municipal de La Muntanyeta. 

L’any passat, a les barbacoes es van atendre 700 persones i ja hi ha passat 800 en el que portem de 2011, després dels treballs de millora que s’han fet en l’espai.  <br />Quant a l’acampada es vincula a activitats de lleure que sol·liciten esplais i la recaptació obtinguda revertirà en la millora i manteniment d’aquest espai natural.

ERC i CIU van assenyalar que autoritzar acampades requeriria que la finca tingués serveis dels que ara no en disposa i des del govern se subratllava que el propòsit és regular l’ús, tot destacant que les competències municipals suposen limitar a 4 tendes l’autorització d’acampar.

El ple també va renovar el conveni que se signa amb la Diputació i l’ADF per a la vigilància contra incendis i el que permet als veïns d’Olèrdola i als infants del Casal d’Estiu utilitzar la piscina de Sant Cugat, en idèntiques condicions de les que disposen els veïns d’aquest municipi. 

<br />L’alcalde va informar que la Generalitat farà inspeccions properament el polígon de Sant Pere Molanta per conèixer l’estat d’alguns establiments. Segons ERC, la responsabilitat d’inspecció correspon al municipi i asseguren que existeixen "indicis de competència deslleial".

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: