Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi ofereix cursos de cuina a persones receptores de la renda mínima d’inserció social

L’associació d’empreses amb finalitat social Entrem-hi i l’Ajuntament de Vilafranca han signat un conveni per a la realització de tallers de cuina per a persones amb risc d’exclusió social, dins el marc del projecte de la Llei de Barris de l’Espirall.

L’acord el van signar el president de l’Associació Entrem-hi Joan Ramon Padró, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i la regidora de Serveis Socials i responsable del Pla per la Igualtat, Ramona Suriol. El conveni estableix que s’aprofitaran les instal·lacions i l’experiència adquirides en la realització de cursos de cuina per part del Servei Prelaboral Entrem-hi, per oferir tallers a persones receptores de la renda mínima d’inserció social. El Servei Prelaboral Entrem-hi ofereix habitualment formació culinària com a via per trencar l’estigma existent cap al col·lectiu de persones amb malalties mentals. Els tallers que s’oferiran tenen l’objectiu de transmetre un seguit de coneixements relacionats amb el món de la salut, la higiene i l’economia domèstica, com a activitat integradora a nivell social i també de satisfacció a nivell personal, dins el programa de prevenció vers l’exclusió social. L’objectiu és educar les persones assistents al curs en una alimentació sana i equilibrada mitjançant l’experiència i l’assessorament dels monitors i monitores responsables del mòdul de cuina del Servei Prelaboral. També es pretén afavorir la cuina de mercat local i estacional, redescobrir les receptes locals i donar lloc al gust dels aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: