Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’estrena el documental de Pep Puig, Verd sobre blau

<p />El documental, dirigit per el vilafranquí Pep Puig i coproduït per Magnètic Films i Televisió de Catalunya, vol oferir una visió del món dels castells a través de les experiències personals de diferents membres dels Castellers de Vilafranca.  

Al llarg de 65 minuts, Pep Puig tracta diferents aspectes del món casteller a partir del seguiment de tota la temporada 2008, la del 60è aniversari dels Verds. <br />Segons Pep Puig el documental parla dels de la camisa verda, però sobretot parla de castells a través de la veu de castellers.

Puig va enregistrar, al llarg de la temporada 2008, un total de 100 hores de gravació i una seixantena d’entrevistes a castellers i gent relacionada amb la colla. 

L’estrena de <em>Verd sobre blau. Els Castells des de dins</em> té lloc aquest diumenge, al Teatre de Cal Bolet, amb tres projeccions gratuïtes: a dos quarts de 6 de la tarda, a les 7 i a dos quarts de 9 del vespre.   El president dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferret, convida a tots els castellers, socis i afeccionats que ho desitgin a assistir. 

A Cal Bolet també es podrà adquirir el documental en DVD, que incorpora extres de les actuacions destacades de la temporada 2008 i subtítols en castellà i anglès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: