Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Condicionaran el celler i la cava de la Fassina de can Guineu

L’Ajuntament de la capital del cava va aprovar aquest dimarts, en un ple extraordinari, una modificació de crèdit en el pressupost municipal per valor de prop de 500.000 euros, bona part dels quals es financen amb el romanent de tresoreria de l’exercici 2010.  <br />

Entre altres coses, aquests diners serviran per destinar prop de 110.000 euros a unes obres de condicionament del celler gran i la cava de la Fassina de can Guineu. I uns 80.000 euros permetran liquidar les pagues d’incentivació de l’1% que els treballadors municipals tenen pendents dels exercicis 2008 i 2009.

La votació d’aquesta modificació de crèdit es va fer per blocs i, a diferència de l’equip de govern, CiU i AMI, que va donar el seu suport al conjunt de la proposta, el PSC i ERC van rebutjar la proposta d’injectar 112.000 euros a l’Escola Municipal de Música.  Els republicans també es van abstenir en les obres de la Fassina.

En canvi, el PP no va participar en les votacions perquè la seva regidora no va poder assistir al ple en la qual també es va donar compte de l’aprovació de la liquidació del pressupost del 2010, un exercici que l’Ajuntament va tancar amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de prop de 600.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: