Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU presenta la seva llista de cara a les properes municipals a Vilafranca, amb fins a 7 noves incorporacions entre els 14 primers

Després que fa uns dies es va donar a conèixer que Pere Regull tornaria a encapçalar la llista de CiU, aquesta mateixa tarda s’ha presentat la totalitat de la llista de la coalició a la capital de l’Alt Penedès. Una presentació que s’ha fet a la muntanya de Sant Pau, amb Vilafranca de fons.

Aureli Ruiz serà novament el segon; i Ramona Suriol serà la número 3. A partir d’aquí les primeres incorporacions. Josep Maria Martí ocuparà el quart lloc. De 52 anys és arquitecte i president local d’Unió Democràtica de Catalunya. La cinquena a la llista és Maria Dolors Rius; i Joan Manel Montfort el sisè. Montfort té 46 anys, és llicenciat en dret i actualment dirigeix entitat financera.<br />El setè, vuitè i novè son per els actuals regidors Maria Josep Tuyà, Raimon Gusi i Emília Torres. El cinc següents noms són noves incorporacions a la llista, Anna Doblas, Sebastià Jané, Josep Anton Lloret, Georgina Rafecas i Cristina Poch; els llocs que van del 10 al 14.<br />Pere Regull destacava que han fet un equip amb voluntat de governar i amb gent preparada, vinculada a les entitats de la vila i amb l’objectiu d’assolir una majoria suficient. Apuntava també el candidat que s’ha assolit l’objectiu de la paritat a la llista.

Pel que fa a propostes, de moment encara no està tancat el programa. Regull remarcava però la necessitat de ser curosos a l’hora de fer promeses electorals. Insistint en no prometre impossibles.<br />En aquest sentit considerava que la diferència serà el model de ciutat que defensen les dues principals forces polítiques a la vila, CiU i PSC.

La mitjana d’edat de la candidatura és de 45 anys, amb un nivell de formació molt alt, amb llicenciats, diplomats, graus superiors i màsters; i amb gran experiència en la gestió i direcció d’equips.<br />A la llista hi ha també alguns noms històrics de CiU a Vilafranca, Jaume Massanell que ocuparia el el 21; o entre els suplents Àngels Cervera que va ser regidora els anys 90 i l’actual regidor de la gent Gran Fernando Garcia que tancaria la llista definitivament amb el 31.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: