Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Autors del Penedès signaran llibres a la rambla de Nostra Senyora

Com a iniciativa del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, enguany a les parades de llibres i roses que hi haurà a la rambla de Nostra Senyora el dissabte 23 d’abril, caldrà afegir una parada molt especial d’autors i autores del Penedès han estat convidats a participar d’aquest dia tan especial amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als seus lectors.

Aquest passat any 2010 i també el que portem de 2011 ha estat un període molt prolífic d’autors penedesencs que han vist publicades les seves obres. A les nostres llibreries s’hi troben, en aquests moments, obres de ficció, de pensament, de poesia, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d’alguna manera, l’Ajuntament vol agrair la seva tasca, el seu treball i el fet que la seva creació aporti un nivell i una riquesa cultural afegida a la vila.<br />La proposta és oferir un espai a la rambla de Nostra Senyora on el mateix dia de Sant Jordi el Servei de Cultura de l’Ajuntament instal·larà una carpa pròpia per aquest esdeveniment i durant una franja horària, de 12 a 2 del migdia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: