Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SI es presentarà a les municipals a Vilafranca

Des de Solidaritat estan convençuts que els municipis són l’eix vertebrador de qualsevol estat, i que la seva presència a l’ajuntament de Vilafranca respon a una necessitat de la realitat social que els empeny cap a la independència de la nació catalana, dins el marc de la Unió Europea.

La decisió de l’executiva comarcal de l’Alt Penedès, ha estat presa per la voluntat manifestada dels adherits i simpatitzants de Solidaritat per la Indeèndència, i també per les peticions rebudes de diversos ciutadans que ens han fet arribar les seves inquietuds i la seva voluntat de que Solidaritat  estigui present d’una manera activa dins de l’àmbit municipal.  Són conscients que com en els anteriors eleccions al Parlament hauran d’esforçar-se però per aquest mateix motiu estan molt il.lusionats. Abans de prendre aquesta decisió, s’ha valorat la possibilitat d’arribar a acords amb altres formacions polítiques independentistes, però no hi ha hagut cap possibilitat. Dins de Solidaritat Catalana per la Independència, la regeneració democràtica és una de les raons bàsiques de l’existència de la coalició. A trets generals, a les primàries s’hi elegirà, en votacions separades, al cap de llista per una banda, i a la resta de la llista. Qualsevol adherit, lliurement, pot presentar candidatura per a qualsevol de les dues  votacions.  Així doncs, ha quedat obert un periode de presentació de candidatures entre els adherits per formar part de la llista electora, aquest periode s’acaba el proper 19 de març, i posteriorment el 22 de març celebraran les eleccions primàries per a que els adherits de Vilafranca puguin escollir lliurement entre els candidats presentats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: