Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la inscripció de famílies que vulguin acollir un infant sahrauí

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès, en col·laboració amb el Front Polisario, organitza un any més les colònies d’estiu per a infants sahrauís refugiats als campaments de Tindouf, a Algèria, en el projecte Vacances en Pau. Com cada estiu, infants sahrauís d’entre set i dotze anys passaran els mesos de juliol i agost amb famílies penedesenques.

<p />

Les famílies de la nostra comarca interessades a acollir un infant sahrauí poden posar-se en contacte amb l’organització al telèfon 699 05 62 15, en horari de tarda-vespre. <br />La Marta Fos, coordinadora de les colònies, explica que faran unes sessions informatives per a tots els interessats.

L’estada en famílies catalanes és molt positiva per a tots els participants i és una manera més de fer efectiva la nostra solidaritat amb el poble sahrauí, que pateix un exili injust des de fa més de trenta anys.   Fos destaca que els infants aporten més que no pas reben.

El projecte vol fomentar i impulsar l’apropament entre el poble sahrauí i el nostre país, així com donar suport polític al procés d’autodeterminació del poble sahrauí. 

Les colònies fan que els infants sahrauís tinguin la possibilitat de passar les vacances en un entorn i una societat molt diferent a la dels campaments de refugiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: