Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’autoescola Esparó, membre de l’associació d’autoescoles de Vilafranca, participa en un estudi sobre la implantació del gas natural als vehicles

L’empresa catalana Ham, ha estat l’encarregada de realitzar aquest estudi que ha tingut una durada d’un mes. L’objectiu era preparar un cotxe per a autoescola que funcionés amb gas natural comprimit.

Un dels motius  respon a la complicada situació amb la que cada vegada més es va trobant el petroli. L’encarregada de portar a terme aquest estudi a la pràctica ha estat, com dèiem, l’autoescola Esparó, i les conclusions han estat realment molt positives com explica el gerent de l’empresa Ham, Antonio Gómez.<br /><br />Gómez destacava que estan molt pendents del medi ambient i que fa ja molt de temps que treballen en aquesta opció més neta com és el gas natural. Actualment, ja es poden veure alguns vehicles, sobretot a les grans ciutats, que ja ho fan servir. Majoritàriament es tracta de camions de les escombraries i autobusos, però Gómez, espera que a poc a poc, també es pugui implantar als vehicles de les autoescoles.<br /><br /> La xerrada servia, doncs, per donar a conèixer totes aquestes avantatges als membres de l’associació perquè en un futur no gaire llunyà puguin fer servir cotxes amb gas natural i contribueixin així a la millora del medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: