Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde es reuneix amb veïns de l’Espirall

Aspectes de manteniment dels carrers i de via pública van centrar bona part de les reclamacions ciutadanes a la reunió de l’alcalde amb els veïns de l’Espirall.

Pere Regull, posava punt i final aquest dilluns al vespre a l’Espirall a la tanda de reunions que ha estat mantenint en les darreres setmanes a tots els barris. Aquestes reunions tenen l’objectiu de conèixer de primera mà l’opinió del veïnat i alhora recollir les seves propostes i suggeriments per analitzar-los i així poder millorar el barri i Vilafranca.  La reunió al gimnàs de la plaça Dr. Bonet, va començar amb una introducció per part de l’alcalde parlant d’alguns dels projectes que s’han dut a terme i dels projectes de futur més immediats que estan previstos pel barri. L’alcalde estava acompanyat pels regidors i regidores de l’equip de govern, i diversos tècnics. Regull va donar protagonisme tot seguit als nombrosos veïns que hi havia a la sala que li van fer arribar les seves queixes i reclamacions. Moltes feien referència al manteniment de la via pública, per exemple a la neteja dels carrers. En aquest sentit Pere Regull va recordar el canvi que el 2010 es va produir amb la nova empresa de la neteja. Una empresa penedesenca que permet un diàleg més fluid, sobre tot tenint en compte que l’ajuntament de Vilafranca és el seu principal client. L’alcalde va demanar als veïns que fessin arribar a l’ajuntament aquells problemes que detectin, per poder-hi oferir una ràpida sol.lució. En el transcurs de la xerrada també es va parlar de circulació de vehicles i en concret de les obres de reurbanització que s’han de fer al carrer Antonio Acedo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: