Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa de cloenda de les activitats de la setmana blanca

Les activitats de la setmana blanca a les escoles de la vila es van cloure amb una festa conjunta i una valoració positiva.

La setmana passada els centres escolars del Penedès feien vacances, coincidint amb la setmana blanca instaurada des de la Conselleria d’Educació de la Generalitat. Per tal d’omplir d’activitat aquests dies es van  organitzar des de diferents àmbits casals, com per exemple l’oferta que feia el Consell Esportiu de l’Alt Penedès de Casal Blanc-Divernant. Divendres tots els participants en aquestes activitats van celebrar un fi de festa amb un espectacle infantil al teatre Cal Bolet. El coordinador de les activitats, Pep Besolí, assenyala que malgrat que com en tot el país en general no hi ha hagut una gran participació el resultat i el balanç de les activitats és positiu. Al llarg de la setmana passada es van oferir tallers i sortides de caire lúdic-esportiu que en el cas de Vilafranca per exemple s’oferien conjuntament amb les AMPES de les escoles Baltà Elias, Estalella i Dolors Piera. A la festa de cloenda hi van partiicpar també nens i nenes dels casals del Pla del Penedès i Puigdàlver que també estaven organitzats pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. La festa estava amenitzada per el grup d’animació Res de Res.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: