Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca diu prou a CIU

Els representants d’Esquerra es mostren decebuts amb el govern de CIU en aquests gairebé dos anys.  El regidor Pep Quelart diu que en aquest període no hi ha hagut canvis reals, ni apreciables i es mostra dolgut pels incompliments de CIU.

<p />

Tot i aquesta mala praxi dels convergents, els republicans pensen que la moció de censura va servir per impulsar algunes qüestions i no se’n desdiuen d’haver-la impulsat en el seu dia.

Aquesta setmana, els republicans han volgut explicar els motius del vot contrari a la proposta de pressupostos de l’equip de govern de CIU.

<div></div>
En primer lloc hi ha l’incompliment per part de CiU dels acords assolits amb Esquerra en els pressupostos anteriors. En aquest sentit destaquen com a greus la falta de projecte per a la biblioteca comarcal, que pot suposar la pèrdua de 900.000 euros de subvenció, la ubicació escollida per al Centre Cívic de l’Espirall, la manca de xarxa wifi per a tothom o la no creació d’un economat.

A més, volen remarcar que la no aprovació del pressupost no impedeix a l’Ajuntament fer les inversions que necessita Vilafranca, com explica Pep Quelart.

L’altre motiu que els ha dut a votar en contra del pressupost municipal és que li falten i li sobren coses que, per Esquerra, són importants.  <br />Des de la manca de suport al VINSEUM al pagament d’un lloguer desorbitat, de més de 2.000 euros al mes, al Bisbat per l’ús de la Capella de Sant Joan. També al·leguen que no incorpora molts dels compromisos acordats amb Esquerra. 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: