Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els voluntaris de protecció civil visiten el nou Centre de coordinació operatiu

L’alcalde, Pere Regull, els ha mostrat la nova sala, estrenada fa pocs dies, que serà el centre neuràlgic des d’on es coordinin i planifiquin les actuacions que calgui impulsar davant d’una situació d’emergència, a Vilafranca i a la comarca.

Membres del GEIF, Voluntaris de Creu Roja, radioafeccionats de la xarxa REMER i voluntaris de protecció del mercat, acompanyats per representants de la Guàrdia Civil, dels Bombers, dels cos d’agents rurals i de la Policia local van conèixer l’espai i la tecnologia que permetrà actuar davant una possible emergència en les millors condicions d’eficàcia.
<div></div>
<br />Al mateix temps, l’alcalde va voler convertir la visita en un reconeixement per part de les autoritats municipals a la tasca diària de tots aquests voluntaris de protecció civil que col.laboren desinteressadament.

El Centre de coordinació operativa municipal s’ha situat a les dependències de la Policia Local, al Pati del Gall. Aquesta sala de crisi també està al servei de la comarca per gestionar les emergències de caire comarcal i el Pla de Assistència i Suport de Protecció Civil del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: