Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Verds campions de futbol sala

El passat cap de setmana l’equip dels Castellers de Vilafranca ha guanyat el Torneig Intercasteller de futbol sala, celebrat a Granollers.

Per arribar a la final, els Verds només van tenir dificultats en la victòria dels 4rts de final. Dissabte al matí es van jugar els partits de la lligueta inicial, amb còmodes victòries contra els Castellers de Sants, els Nens del Vendrell i els Castellers de Figueres. El 8ens de final es van disputar contra els Castellers de Cerdanyola i els 4rts contra els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquest és el partit que més dificultats va provocar, ja que a falta de poca estona pel final, i amb un resultat de 3 a 0 a favor, els graciencs van empatar el partit. Els Verds van guanyar gràcies al gol d’or a la pròrroga. L’endemà, diumenge, els penedesencs van jugar la semifinal contra els Castellers de Lleida, rivals a la final de la passada edició, i el resultat va ser de 4 a 0. La final es va jugar contra els Castellers de Sant Cugat, que en cap moment van posar a l’equip de Vilafranca contra les cordes. Resultat: 8 a 3 a favor dels Verds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: