Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tortosí Jordi Bort, nou director de l’INCAVI

El Govern català va nomenar ahir Jordi Bort i Ferrando, nascut a Tortosa l’any 1974 i resident a Girona, com a nou director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi en substitució d’Oriol Guevara.

Jordi Bort és titulat en Hostaleria, especialitat de sommelier, pel Ministeri d’Educació de França. Ha realitzat també diversos cursos relacionats amb els vins i els formatges. Fins ara era director general de l’empresa Le Carte de Vins de la societat The Wine List SL, amb seu a Madrid. Anteriorment havia estat director de producte de la mateixa empresa, una cadena amb 35 establiments a Espanya, França i Suïssa.
<div></div>
També es soci i copropietari de l’empresa QMC Consultors, consultoria en àmbits de qualitat i gestió empresarial especialitzada en hostaleria i turisme.

L’any 2002 va ser nomenat president de l’Associació Catalana de Sommeliers, sent reelegit novament l’any 2009. També és vicepresident de la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers.<br />Així mateix, té una llarga experiència docent com a professor a universitats, escoles d’enologia i d’hostaleria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: