Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El termini per sol·licitar el vot per correu a les Eleccions municipals finalitza el proper 12 de maig

L’Ajuntament de Vilafranca informa que els electors i les electores que prevegin que el dia de celebració de les Eleccions municipals, diumenge dia 22 de maig, es trobaran absents de la vila, o bé que no acudiran a la seva mesa electoral per exercir el dret de vot, poden votar per correu.

Aquesta possibilitat s’ha de sol·licitar a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral que es tramita a l’oficina de Correus de Vilafranca, avinguda de Tarragona, núm.  89. El termini per a demanar el certificat que permet votar per correu ja s’ha iniciat, i finalitza el dia 12 de maig, si bé és recomanable fer-ho amb una antelació suficient. La sol·licitud a l’oficina de Correus s’ha de fer personalment, i s’ha de presentar el DNI original. La Delegació de l’Oficina del Cens a Barcelona rebrà la sol·licitud de vot i trametrà per correu certificat a l’elector o electora la documentació necessària per a l’emissió del vot per correu, amb les instruccions necessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: