Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper dimecres es presenta a Vilafranca la guia de pràctica clínica per l’abordatge del TDAH, el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat

Es tracta de la primera guia d’aquestes característiques que s’ha editat a l’estat espanyol. L’elaboració ha anat a càrrec d’un equip multiprofessional encapçalat pel Doctor José Ángel Alda, Cap de Psiquiatria de l’Hospital infantil Sant Joan de Déu, a banda, també hi ha participat la fundació ADANA que treballa amb nens i nenes amb TDAH, mestres, pedagogs i famílies.

El proper dimecres es presentarà la guia oficialment a les 7 de la tarda, a l’Escorxador i comptarà amb la presència del Doctor José Ángel Alda. <br />Actualment l’associació de l’Alt Penedès compta amb unes 30 famílies. <br />Es calcula que entre un 3 i un 7% de la població mundial, pateix aquest trastorn que sovint s’associa als infants, però que cada vegada té més presència també en adults. <br />Tothom que hi estigui interessat es pot acostar a l’Escorxador, per més informació, el 1r divendres de cada mes a les 9 del vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: