Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es posarà en marxa el nou Centre Bicing Penedès

La posta en marxa es farà a l’Estació Vitivinícola de Lavern, situada a l’edifici de l’Estació de tren de Lavern-Subirats.

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de potenciar el cicloturisme i l’enoturisme actiu a Subirats i al Penedès. El nou servei consistirà en el lloguer de bicicletes a partir per a ruta guiada o trajecte individual i la realització d’altres activitats de difusió turística entorn de la bicicleta. La data de l’obertura del Centre Bicing Penedès no és casual doncs aquest cap de setmana serà el 10è aniversari de la reinauguració de l’Estació de tren com a Estació Vitivinícola de Lavern per acollir l’Oficina de Turisme i per tant es compleixen també els 10 anys de la creació del Patronat de Turisme de Subirats. Per aquest motiu s’ha organitzat pel proper diumenge una jornada festiva que inclou a l’Estació Vitivinícola de Lavern una jornada de portes obertes d’11 a una i a continuació l’acte d’homenatge a tots els veïns i veïnes de Subirats que van participar en la construcció i defensa de l’estació de tren de Lavern-Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: