Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desprès de Pasqua hi haurà cantada de caramelles a Vilafranca

S’obre la convocatòria per participar en la 43ena Cantada de Caramelles de Vilafranca que tindrà lloc el dissabte 30 d’abril.

Com en les dues darreres edicions, la Cantada de Caramelles serà el dissabte després de Pasqua donat la bona resposta obtinguda amb aquest canvi tant per part de les colles de cantaires com del públic. Malgrat, que la Cantada de Caramelles és un esdeveniment tradicional de la Setmana Santa, a Vilafranca presenta alguns trets diferenciadors respecte altres municipis de la comarca: els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtes, pugen dalt d’un escenari per cantar i encara que la temàtica de fons és l’habitual de les caramelles, les cançons acostumen a ser versions de peces populars de la música actual, amb lletres adaptades pel propi grup amb bones dosis de picardia i sentit de l’humor.  Això, però, no vol dir que la caramella tradicional no hi tingui cabuda. Cada grup és ben lliure de plantejar el repertori de caramelles que desitgi fins a un màxim de 3 temes cadascun en cas que els grups inscrits siguin menys de 10 i de 2 temes si les colles participants són més de 10. <br />Les persones interessades en participar a la Cantada poden adreçar-se a l’Escorxador fins el divendres 8 d’abril i hauran de dir el nom del grup i el nombre de cantaires. <br />El dilluns 11 d’abril, a les 8 del vespre, a l’Escorxador, es farà una reunió de coordinació de l’activitat a la qual hauran d’assistir un/a representant de cada grup inscrit a la convocatòria.  La Cantada serà el dissabte 30 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre a la Plaça de Sant Joan. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: