Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2ª Setmana de les Persones Grans al Pla

<p />La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Pla del Penedès repeteix per segona vegada l’experiència iniciada l’any passat. Al llarg d’aquesta setmana se celebren tot un seguit d’actes pensats per les persones més grans del poble, però obertes a tots els públics. 

Avui, el Dr. Jordi Flórez farà una xerrada titulada ‘Activitat física i salut’ al Casal de la Gent Gran, a partir de les cinc.  

I aquest cap de setmana es viuran quatre actes en dos dies: dissabte es repetirà l’experiència de l’any passat amb el 2n Campionat de Bitlles Catalanes, a partir de les onze del matí. Diumenge els actes començaran amb la missa d’homenatge a les persones grans, a partir de les dotze, i en acabat es ballaran sardanes amb la Cobla Catània, per acabar amb el dinar de la gent gran.

La 2ª Setmana de les Persones Grans-Grans Persones es clourà dilluns vinent a la tarda amb el taller ‘Fem joguines amb materials reciclats’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: