Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

19è Sopar de Dones a Sant Sadurní per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Divendres que ve se celebrarà a Sant Sadurní el 19è Sopar de les Dones, amb motiu dels actes commemoratius del Dia de la Dona Treballadora que organitza l’Ajuntament i la Comissió per la Igualtat.

El sopar es farà a les Caves Canals i Casanovas a les nou del vespre del divendres i les entrades es poden comprar fins el 15 de març al Centre Vilarnau i a diversos establiments de Sant Sadurní. <br />El sopar, que també inclourà ball, completarà les activitats commemoratives del Dia de la Dona  que van començar el 8 de març amb la lectura d’un manifest des de l’Ajuntament i del poema “8 de març”, de Maria Mercè Marçal, que donava peu a la creació de l’arbre per la Igualtat. L’endemà, hi va haver una xerrada organitzada pel Fòrum de Dones Progressistes i també dues sessions de contes.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: