Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’enllesteix un llibre sobre la història del Local Nou de Moja

El llibre està editat per l’editorial Andana i compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Olèrdola. 

<p />

Es tracta d’un rigorós treball d’investigació que recull i contrasta fonts orals amb documentació extreta d’arxiu. Hi ha apartats dedicats a la fundació del local, construït el 1935, la seva incautació pel franquisme o el llarg procés que va conduir a la cessió de la propietat a l’Ajuntament per part de l’estat. També hi apareixen els actes que s’hi han fet i hi ha un recull gràfic.  

El seu autor, el jove historiador Pere Cervera, preveu presentar-lo aquesta primavera, els mesos d’abril o de maig, mirant de fer coincidir l’aparició del volum amb l’estrena de la reforma i l’ampliació del propi local, ara ja en la seva fase final.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: