Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop d’un centenar a la bicicletada reivindicativa entre els Monjos i Vilafranca

<p />Bosc Verd i DaltaBAIX qualifiquen d’èxit la bicicletada popular i reivindicativa d’aquest diumenge.  El clima va acompanyar i prop d’un centenar de bicicletes de totes mides i colors van fer una marxa lenta, que va provocar un important embús.       

L’acte va acabar amb la lectura d’un manifest que reclama un carril bici i de vianants a la N-340 que uneixi els municipis de Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos.  <br />Ivà Gallego de DaltaBAIX reconeix la dificultat de la seva petició, però és optimista. 

<div></div>
<div></div>
<div></div>
Després d’aquest petit èxit, les dues entitats continuaran treballant conjuntament perquè aquest carril bici sigui una realitat. Un nou camí que enceten és la presentació de mocions als ajuntament de Vilafranca i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: