Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde serà dilluns al Molí d’en Rovira

Pere Regull continuarà dilluns al Molí d’en Rovira la tanda de reunions a tots els barris amb la finalitat de conèixer de primera mà l’opinió del veïnat i alhora recollir les seves propostes i suggeriments per millorar el barri i Vilafranca.

La reunió, oberta a tot el veïnat, es farà a local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, al carrer de Magarola, núm. 7, a partir de les 8 del vespre. L’alcalde estarà acompanyat per regidors i regidores de l’equip de govern. Prèviament, l’alcalde i membres de l’equip de govern s’hauran reunit amb la junta de l’Associació de Veïns per tal de conèixer les seves inquietuds i propostes.
La reunió següent serà al barri de la Barceloneta-Sant Magí el dilluns següent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: