Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca agraeix la participació de les escoles a la Fira del Gall

Aquest dilluns l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat pel regidor de Cultura, Raimon Gusi i la directora del Patronat de Comerç i Turisme, Pilar Yagüe, va rebre al Saló de Sessions de la Casa de la Vila una representació de les escoles de la Vila per tal d’agrair la seva participació a la Fira del Gall amb la elaboració dels treballs plàstics que es van exposar a la rambla de Nostra Senyora durant el mes de desembre amb motiu de la fira.

 

L’alcalde va lliurar als nens i nenes que omplien el saló de sessions de la Casa de la Vila els obsequis per a les seves escoles, en nom del Patronat Municipal de Comerç i Turisme i els va transmetre la seva satisfacció pel fet de comptar amb el treball dels escolars any rere any.<br />Pere Regull va explicar als nens i nenes que aquesta exposició de treballs escolars representa una activitat molt valorada tant des de la pròpia organització com per part dels milers de visitants que durant la Fira del Gall es passegen pels carrers de Vilafranca.<br />Tot just acabat l’acte, Pilar Yagüe comentava que com cada any la participació de les escoles de la vila ha estat molt positiva, i serveix per posar de manifest la complicitat de les escoles públiques i concertades amb la Fira del Gall.<br />L’alcalde va aprofitar la presència de públic escolar al Saló de Sessions per explicar de forma amena i distesa el funcionament i les responsabilitats de l’Ajuntament així com les decisions que es prenen a la sala.<br />Després se’ls va lliurament d’un radio-cassette per a l’escola, i els alumnes participants van acabar esmorzant al mateix saló de sessions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: