Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP insisteix en què l’ADIF es faci responsable del cost total de la cobertura, i que l’Ajuntament continuï per al via judicial

El regidor, Xavi Navarro, assegura que vol un document signat on l’ADIF es comprometi a fer-se càrrec del 100% del cost de la cobertura ja que l’ens ferroviari n’és el culpable real.

Després de la proposta que l’ADIF va fer a l’alcalde de Vilafranca on li demana que encarregui un projecte pagat a mitges i que es farà càrrec aproximadament d’un 60 o un 70 % de la cobertura fins al Pont de Moja, la CUP diu que no es refia de l’ADIF.<br /> Segons Navarro, és “bàsic i imprescindible” aquest document on l’ADIF reconegui la seva responsabilitat en tots els problemes. d’esquerdes, sorolls i vibracions. També demana un pla o un projecte on es defineixi el temps d’execució, i on es detalli exactament tot el que es farà. De fet, Navarro assegura que aquesta és la línia que es va acordar en el Ple Extraordinari i que, per tant, és la que s’hauria de seguir.<br />Per últim Navarro ha assegurat que els veïns el que demanen és el cobriment de pont a pont, és a dir, des del de Moja fins al de la Pelegrina, tot i que en aquesta zona encara s’està a l’espera dels resultats dels estudis sobre sorolls i vibracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: