Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

José Manuel Pagán presenta a Gelida la banda sonora de "Pa Negre"

Aquest divendres, a les 8 del vespre a la sala del Centre Cultural de Gelida, es farà la presentació i l’audició de la banda sonora d’aquesta pel·lícula que ha aconseguit 9 premis Goya i 13 premis Gaudí, entre els quals un a la millor banda sonora que va recollir el mateix José Manuel Pagán.

Establert des de fa uns anys a Gelida, Pagán és compositor, pianista, arrangista i des de 1998 dirigeix projectes d´aplicació de la música a malalts en diferents institucions i és professor i formador d’arterapeutes.  
<div></div>
José Manuel Pagán ha musicat sèries de televisió i pel·lícules com "Lola", "Tic-Tac", "Aro Tolbukhin" o la premiada "Pa Negre" entre moltes altres. Ha musicat espectacles teatrals, concretament comèdies musicals especialment dirigides als infants. Aquest any també ha estat l’encarregat de la música de la cavalcada de Reis de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: