Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xarlatan de Quim Masferrer va omplir el teatre del Casal

 L’espectacle va fer riure de valent al públic.

L’actor de la companyia Teatre de Guerrilla es presenta en solitari damunt l’escenari amb un espectacle que va ser seleccionat a la Fira de Tàrrega 2010 titulat El Xarlatan, escrit, dirigit i interpretat pel mateix Quim Masferrer. Es tracta d’un monòleg coodirigit per Xavier Vilà , actor i ajudant de direcció d’Els Joglars, que recupera la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i alhora entranyable com és la del xarlatà, que de poble en poble ofereix remeis, beuratges i solucions definitives i miraculoses a tot tipus de problemes.  Així doncs es tracta d’un xarlatà a qui avui se li ha multiplicat la competència amb l’aparició de disciplines com l’homeopatia, l’acupuntura, energia curativa, autoestima i altres conceptes als quals el protagonista ha volgut adaptar-se. A més també ha canviat molt l’escenari de la seva competència, abans era a les places i ara es pot trobar al circ de la televisió. El Xarlatan projecta una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes, règims, dietes, tractaments, i teràpies alternatives que la societat moderna ofereix per aconseguir el nostre benestar. Amb aquest espectacle el Casal ha iniciat la segona part de la temporada d’espectacles professionals. El següent espectacle serà un concert del grup D’Callaos el proper 12 de març

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: