Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El veïns afectats pel pas de l’Ave a Vilafranca critiquen l’actitud del PSC

En resposta a la roda de premsa del dijous passat els veïns consideren que Romero ha de patir molts lapsus de memòria, perquè quan era regidor i després alcalde, es va comprometre públicament a través de tots els mitjans de comunicació que l’obra ell no l’acceptaria fins que no es solucionessin  els problemes de soroll i vibracions.

Pel que fa al diputat Daniel Fernández, recorden que ha vingut dues vegades a Vilafranca, una quan va perdre l’alcaldia Romero per la moció de censura, i aquesta vegada, a les portes d’unes eleccions municipals, donant  a entendre que Romero faltarà a la seva paraula a l’acceptar l’obra del cobriment de les vies, sense resoldre els problemes de la ciutadania. En el comunicat demanen a Francisco Romero que expliqui a la ciutadania de Vilafranca, que viu al Vilar, a les persones que s’estan instal.lant en els habitatges del Cinzano, o als que aniran a viure en els habitatges de cellers Berger i a Les Bassetes, els problemes de contaminació acústica que patiran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: