Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bisbe Cortés agraeix la col·laboració dels laics de Vilafranca

Fins a final de maig, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, fa la preceptiva visita pastoral a l’arxiprestat de Vilafranca. Aquesta és una de les obligacions que té amb l’objectiu de conèixer totes les comunitats del seu bisbat.

<p />

Dissabte passat, el bisbe va reunir-se amb joves del GEP i dels Escoltes i posteriorment va participar en una assemblea de les parròquies de Santa Maria i la Trinitat.<br />El bisbe ha aprofitat aquesta assemblea per agrair als nostres micròfons la destacada aportació dels laics a la marxa de la comunitat cristiana vilafranquina.

En l’assemblea, oberta a la participació activa de tots els assistents, es va parlar del sentit diocesà, de l’escola cristiana concertada i va anunciar que estan enllestint un itinerari formatiu per adults que entrarà en vigor aquest mateix any.

Un dels handicaps que Cortés reconeixia és la poca implicació dels joves a les parròquies.  La visita pastoral comporta reunions amb tots els consells pastorals, col·lectius, comunitats religioses, edificis i institucions eclesials de les 30 parròquies de l’arxiprestat vilafranquí.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: