Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ADIF es compromet a fer el reconeixement de 46 habitatges més i de convocar a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, a una reunió

El gestor d’infraestructures vol manifestar d’aquesta manera la seva voluntat d’atendre, segons afirma en un comunicat, les peticions dels veïns, tot i que remarca, una vegada més, que el nivell de vibració no suposa cap problema estructural ni són la causa de les esquerdes.

<br />La revisió dels 46 habitatges constitueix la segona fase del procés que ja es va iniciar amb 76 intervencions entre habitatges, zones comunes, façanes i locals. D’altra banda, l’ADIF assegura en el mateix comunicat que properament convocarà als representants municipals per seguir avançant en l’anàlisi i l’estudi de les vibracions així com per fer un seguiment de les accions que ja s’han dut a terme fins ara. <br />L’ADIF critica a l’Ajuntament de Vilafranca perquè encara no ha donat resposta a les dues propostes de pantalles acústiques presentades el passat mes de novembre i li demana que urbanitzi la coberta superior per al benefici dels ciutadans. A més, recorda que ja han adoptat diverses mesures per tal de reduir els sorolls i les vibracions. <br />ADIF considera que l’Ajuntament de Vilafranca és qui ha incomplert els acords ja que va assumir el compromís de finançar una sèrie d’actuacions per a l’execució de les obres i no les ha complert. A més, li reclama els 25 milions d’euros que li deu segons el conveni signat entre les dues parts. <br />Per últim, es compromet a dur a terme, durant la primavera que ve, les reparacions dels danys provocades a la passarel·la de vianants del carrer Barba i Roca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: