Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treuen una moto de dins del brolador dels Falcons

Aquest matí la brigada de manteniment ha retirat un ciclomotor de dins de la font dels Falcons a la Plaça del Penedès.

De forma periòdica el brollador del monument als Falcons que es troba a la plaça del Penedès rep manteniment i neteja. En aquesta ocasió però la neteja s’ha fet fora del calendari previst. Aquest matí s’ha retirat un ciclomotor. La policia local de Vilafranca va rebre ahir a la tarda l’aví telefònic que hi havia una moto dins la font dels Falcons. Mitjançant la matrícula la policia va localitzar el seu propietari. Avui s’ha retirat el vehicle de dins la font i s’ha traslladat a les dependències de la policia on el propietari l’ha anat a buscar. Es desconeix la identitat dels autors d’aquest bretolada.

 <br />                

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: