Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

II Jornada pels Drets Socials a Vilafranca

Concebuda com un espai de reflexió col·lectiu amb ponents experts, aquesta II Jornada ha parlat de la construcció col·lectiva del model social en què volem viure, d’un tema candent com la defensa dels serveis públics de qualitat i també de la necessitat de saber com funciona el sistema de drets socials.

<p />

Dissabte, en el decurs de la jornada, la Marta Raventós de l’ Assemblea pels drets socials de Vilafranca emfatitzava la importància de saber quins drets tenim; de qui o de què depenen els drets socials i què fa que se’ns atorguin o se’ns neguin drets socials. 

Una cinquantena de persones van passar per l’Escorxador al llarg del matí, contribuint a generar un debat interessant. <br />Un dels ponents, l’ arqueòleg de la UAB, Ermengol Gassiot, defensava el dret a les prestacions socials i l’actual sistema de pensions. Apuntant, també, alguns elements per millorar-lo.

La tasca informativa de l’Assemblea pels drets socials de Vilafranca continuarà al llarg d’aquest any amb xerrades temàtiques sobre habitatge i sanitat pública, entre altres matèries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: