Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra Republicana assegura que el canvi d’ubicació de la Festa del Xató ha suposat unes pèrdues del 24%

Tal i com ja va avançar Esquerra-Vilafranca, el canvi d’ubicació de la Festa del Xató amb la separació de la Festa dels Tres Tombs s’ha demostrat, segons creuen, el greu error per a la promoció dels dos actes amb el pitjor resultat, amb diferència, dels darrers anys.<br />

Des d’Esquerra es queixen que, malgrat la insistència en la sol·licitud, les dades exactes encara no han estat facilitades per l’equip de Govern. Els republicans saben que la versió oficial feta pel mateix Govern sosté que s’han venut només 3.800 racions de Xató, quan en anteriors edicions voltaven les 4.000 o 5.000. I sobretot al 2010 quan asseguren que els resultats van ser extraordinaris.<br /><br /> A partir d’aquesta informació es demostra, per al grup municipal d’Esquerra Republicanca, que la venda s’ha reduït en una quarta part en un sol any.<br /><br /> Per últim diuen que la situació era de preveure i que ells ja ho van advertir. Per això demanen a l’equip de govern que doni tota la informació sol·licitada i que rectifiqui aquesta decisió en benefici de tot Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: