Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els esplais de la vila van organitzar una gran festa infantil a la Rambla en el marc de les Festes de Sant Raimon

El Moviment Infantil de Vilafranca, el Grup d’Esplai Parroquial i l’Agrupament Escolta van organitzar conjuntament dissabte a la tarda aquesta festa dedicada als infants i joves que en formen part.

Enguany la festa s’ha tornat a fer a la Rambla de Sant Francesc, després que en els darrers anys es fes al Parc de Sant Julià a causa de les obres en aquest cèntric espai de la vila.<br />Com explica el monitor del MIV Martí Vallès, la intenció és fer una activitat que ajudi als nens i nenes que formen part dels diferents esplais a conèixer-se millor, però també als monitors.
Els nens i nenes que van participar de les 10 activitats que van organitzar els més grans dels tres esplais van passar una bona estona, tot i el fred que feia dissabte a la tarda. La valoració que se’n feia era doncs, positiva.

Uns 150 infants i joves van participar en aquesta activitat que es va iniciar a quarts de 5 de la tarda i durant un parell d’hores va permetre passar una bona estona als qui s’hi van acostar. La festa va acabar amb un berenar també per a tots els participants, a la mateixa Rambla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: