Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gelidenc José Manuel Pagán premiat amb un Gaudí

"Pa Negre", la pel·lícula d’Agustí Villaronga, ha estat la gran guanyadora dels Premis Gaudí que lliura l’Acadèmia del Cinema Català i 2 dels 13 guardons que s’ha endut són penedesencs.

 

Roger Casamajor, que des de fa uns anys viu a Santa Fe del Penedès, ha estat premiat com a millor actor secundari i el gelidenc José Manuel Pagán és l’autor de la banda sonora guanyadora.
<div></div>
Pagán és autor de les bandes sonores de moltes pel·lícules com "Tic-Tac" (nominada als Goya l’any 1997), "La Isla del Holandés" (guanyadora del premi del Festival de Cinematografía de Málaga, l’any 2001) o "Aro Tolbukhin" (representant de Mèxic als Oscars del 2003); així com autor de la música de sèries televisives com "La memòria dels Cargols".

El gelidenc ha editat més de 25 discos, toca una vintena d’instruments i a més, és el fundador de l’Orquestra de la Bona Sort, una banda on tots els músics són malalts mentals d’esquizofrènia paranoica.

Aquesta passió per la música és, sens dubte, genètica i és que el seu pare és el compositor del mític "Vamos a la cama" de TVE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: