Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CC difon les ofertes de treball del Twiter

La borsa de treball "on line" del portal www.treballateca.com ha ampliat la seva oferta amb un nou servei per facilitar la recerca de feina: una connexió al Twitter que mostra automàticament les ofertes de feina que es publiquen en aquesta xarxa social.

<p />

Aquest nou servei s’afegeix als altres que ja ofereix la Treballateca des de l’any 2004 i que es gestionen des del Servei de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. 

<br />Durant l’any passat, la Treballateca ha publicat 55 ofertes de treball, 39 de les quals de la comarca de l’Alt Penedès. Donades les grans dificultats en matèria d’ocupació i tenint en compte que no és un àmbit específic de treball del Servei de Joventut i Habitatge, aquesta xifra ha estat valorada molt positivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: