Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprovades les bases del concurs per adjudicar el Centre d’Interpretació del Cava

Amb un ampli consens, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha aprovat, fa uns dies i en un ple extraordinari, la contractació mitjançant procediment obert i tramitació urgent de l’execució de la primera fase del projecte museològic i museogràfic del Centre d’Interpretació del Cava a la Fassina de can Guineu. 

 

El plec de condicions del nou concurs va rebre el suport de l’equip de govern (CiU i AMI) i de dos dels tres grups de l’oposició (PSC i PP), mentre que ERC va optar per l’abstenció. Aquesta nova adjudicació és una conseqüència directe del fet d’haver rescindit el contracte que l’Ajuntament tenia amb Lunatus, l’empresa que va redactar el projecte museològic i que n’havia d’executar la primera fase, degut als problemes econòmics que arrossega.  
<div></div>
En les noves bases es redueix el pes de la part econòmica en la valoració global del projecte, de manera que els aspectes creatius i culturals es tinguin més en compte que els temes econòmics. Altres qüestions que ara tenen més relleu són la major valoració de continguts pensats per a discapacitats, una major puntuació dels aspectes relacionats amb la viabilitat tècnica i econòmica i la introducció de nous criteris avaluables de forma automàtica, com ara la reducció de consum energètic o la modificació dels paràmetres econòmics per evitar que es repeteixi una situació similar a la que ha succeït amb Lunatus.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: