Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Activitats als Monjos per la setmana blanca

L’ajuntament dels Monjos fa una proposta adreçada a infants nascuts entre els anys 1999 i 2007 que podran realitzar activitats de lleure com ara jocs, tallers creatius, gimcanes o activitats esportives. 

<p />

Les activitats es realitzaran a les escoles Dr. Samaranch dels Monjos i Sant Domènec de la Ràpita, entre les 9 del matí i la 1 del migdia, tot i que s’oferirà també servei de menjador fins les 3 de la tarda. 

Les famílies interessades hauran de formalitzar les inscripcions entre el 7 i l’11 de febrer a la ludoteca La Baldufa del carrer Anselm Clavé 9 i 11. Per inscriure’s caldrà presentar una fotocòpia de la targeta sanitària i el justificant de pagament.

Les activitats de lleure de tota la setmana costaran 25 euros per infant o 55 euros si s’opta per l’opció de menjador fix. En cas de quedar-se al menjador de forma esporàdica s’hauran de pagar 6 euros per dia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: