Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Cervera deixa la direcció de la Polifònica després de 36 anys

En el Concert de Sant Esteve d’aquest diumenge, Xavier Cervera farà el comiat com a director de l’Agrupació Polifònica de Vilafranca. Agafa el relleu David Hernández, que darrerament ja ha estat fent de codirector amb Cervera.

<p />

Amb 62 anys, Xavier Cervera ha optat per deixar la direcció i continuar a la coral com a cantaire. Han estat 36 anys al capdavant de la coral vilafranquina des que l’any 1974 va succeir Josep Anton Huguet. Anteriorment el seu pare, Manel Cervera, també havia estat director i president.<br />Xavier Cervera ha explicat a Ràdio Vilafranca que posar-se al davant de la Polifònica va ser tot un repte perquè en aquell moment era un jove inexpert, que va afanyar-se a formar-se com a director a Suïssa i també a Catalunya. <br />L’objectiu passava per mantenir l’essència de la Polifònica, seguir el que ell anomena "la marca fundacional".

El concert d’aquest Sant Esteve consta d’una primera part amb una selecció d’obres i concerts emblemàtics al llarg d’aquests 36 anys i una segona part amb cançons de Nadal.

El concert tindrà lloc aquest diumenge, a les 7 de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca. La venda d’entrades començarà una hora abans del concert i també es pot fer a www.telentrada.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: