Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca dona suport al poble Sahrauí

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’ACAPS Wilaia Alt Penedès han signat un conveni de col·laboració per a dur a terme projectes de solidaritat amb el poble sahrauí.

El conveni dóna suport a la realització del projecte "Vacances en Pau – Colònies per a infants sahrauís – 2010" a Vilafranca, acollint infants refugiats en famílies del municipi, i a la "Caravana per la Pau 2010", recollint ajut humanitari per als campaments de refugiats sahrauís. L’Ajuntament de Vilafranca es fa càrrec del cost del viatge dels infants i assegurança, a més del suport tècnic municipal, facilitar la participació d’infants sahrauís al casal d’estiu i a les instal·lacions del complex aquàtic, entre d’altres. El conveni, signat per Pere Regull, Alcalde de Vilafranca, i  per Pili Palacín, presidenta de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, concreta el suport municipal amb un import total de 5.500  euros

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: