Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde acomiada el 2010 satisfet perquè ha multiplicat la inversió en serveis socials i ha millorat Vilafranca

Si el balanç de l’any que acaba es fa mesurant l’índex de felicitat dels vilafranquins, atesa la crisi econòmica que patim, Pere Regull ha dit en el programa Diàlegs que el balanç del 2010 no pot ser positiu.  De tota manera afirma que el govern de Vilafranca té la consciència tranquil·la perquè ha fet el màxim possible, destacant que han multiplicat les ajudes de Serveis Socials, cobrint així els serveis bàsics de moltes famílies. 

 

Bona prova d’aquesta elevada inversió és, segons Regull, que la Síndica de Greuges ha destacat la baixada experimentada en les reclamacions de serveis socials. 
<div></div>
A banda de convertir els serveis socials en prioritat, Pere Regull es mostra satisfet perquè Vilafranca literalment "torna a lluir", després "d’haver caigut en la grisor". <br />Reconeix els maldecaps que han comportat les obres del darrer any i mig que han deixat Vilafranca "potes enlaire", però creu que "ha valgut la pena". <br />Així, l’alcalde fa un recorregut que comença a l’Avinguda Barcelona fins a la Rambla de Nostra Senyora, on destaca l’ajardinament, segueix per la nova Rambla de Sant Francesc amb l’aparcament soterrat, el carrer General Cortijo i acaba al nou aparcament que hi ha al final del carrer Amàlia Soler.

Obres a banda, Regull també justifica la inversió realitzada des de Parcs i Jardins per embellir la vila.

Aquesta inversió en jardineria, juntament amb les accions de promoció comercial, industrial i cultural fan vida i comporten, segons l’alcalde, moviment de persones i despesa. <br />De cara al 2011, l’alcalde de Vilafranca vol llençar un missatge optimista. Garanteix que l’ajuntament continuarà amb els ajuts finalistes en matèria social, els plans i la formació ocupacional, així com donant facilitats a les empreses però demana que tots els vilafranquins s’impliquin amb la recuperació econòmica. 

Quant als reptes per al 2011, l’alcalde ha dit que li agradaria portar formació universitària a Vilafranca, així com impulsar una nova residència per a la gent gran i pisos tutelats, juntament amb la reestructuració del Mercat de Sant Salvador i acabar la Llei de Barris de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: