Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tècnics en Transport Sanitari de Catalunya han celebrat les seves 3es Jornades Tècniques a Vilafranca del Penedès

Aquest dissabte més de 300 persones es van trobar a l’auditori municipal de Vilafranca durant 12 hores. L’objectiu era reciclar i formar als tècnics del transport sanitari sobre noves propostes i actualitzacions en el sector.

Les ponències tractaven sobre diversos aspectes com la pediatria, els sindicats o la nova formació professional en aquest camp. També comptaven amb la col·laboració d’un tècnic d’emergències que va ser a Haití durant el terratrèmol i que va explicar la seva experiència als assistents. El President de l’Associació de Tècnics del Transport Sanitari, Cristian Sánchez explicava que un dels punts més importants és la formació, de fet fa aproximadament un any que s’ha posat en marxa un Grau Mig en tècnic d’emergències sanitàries.
De fet, moltes de les ponències anaven sobre el món de l’educació. Un altre dels temes que es va tractar va ser el de la conciliació laboral i familiar. D’entre els 300 assistents, 150 eren alumnes del grau mig, 80 professionals del sector, i la resta convidats. De moment aquestes trobades són anuals però es plantegen que d’ara en endavant siguin bianuals i no descarten que es torni a celebrar a Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: