Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis d’Orient arribaran a Vilafranca pel barri de la Barceloneta-Sant Magí

El Patge Reial Raimon i els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca on faran arribada el dimecres 5 de gener, a partir de les 6 de la tarda.

El primer en arribar després del llarg viatge serà el Patge Reial Raimon que ho farà aquest diumenge, el dia de Sant Esteve, per iniciar la recollida de cartes dels nens i nenes per tots els barris de Vilafranca.  Aquest diumenge el patge recollirà cartes a tres barris. A les 12 del migdia a l’Espirall, a la plaça Doctor Bonet, al Molí d’en Rovira, al carrer Magarola també a les 12 del migdia i finalment al barri de Les Clotes, a la plaça de la Verema a les sis de la tarda. Així entre el diumenge i el dimarts 4 de gener el Patge Reial recollirà cartes als diferents barris. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Vilafranca el 5 de gener, a les 6 de la tarda i ho faran pel barri de la Barceloneta-Sant Magí, concretament per la carretera d’Igualada. Des d’allà, el seguici reial, es dirigirà a la plaça de la Vila passant pel carrer de Santa Clara, la rambla de Nostra Senyora i el carrer de Sant Joan. Arribats a la plaça de la Vila, els Reis seran rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde Pere Regull i el consistori i oferiran el seu missatge al públic. Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar enfilaran amb el seu seguici el carrer de la Cort cap a la Font dels Alls i recorreran el carrer Hermenegild Clascar des d’on començaran a visitar totes les cases per portar els seus presents. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: