Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tió solidari de Càritas espera atraure més infants l’any vinent

Per segon any consecutiu, Càritas Interparroquial de Vilafranca va organitzar dissabte passat el Tió Solidari, a la plaça de la Vila.

<p />

L’objectiu era aconseguir aliments bàsics com arròs, pasta, llet o conserves per al seu Banc d’Aliments.

 <br />Al llarg de la tarda, els més petits feien cagar el tió, amb micròfon inclòs perquè se sentís bé com cantaven la cançó, i obtenien un retallable dels Reis Mags o un joc de plastilina en funció de l’edat.  La coordinadora de Càritas Interparroquial a Vilafranca, Paquita Pascual, explicava que és una activitat senzilla i entranyable.

Amb aquesta iniciativa, Càritas ha pogut recollir productes que nodriran el Banc d’Aliments en una època especialment important per a les famílies més necessitades. <br />De tota manera Paquita Pascual recorda que la solidaritat és necessària durant tot l’any.

Des de Càritas pensen mantenir aquesta activitat solidària pensada per als més petits, però són conscients que l’any vinent hauran de canviar les dates o fer-ne més difusió a les escoles per aconseguir més participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: