Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC vol que l’ajuntament assumeixi la gestió del polígon Domenys III

El grup municipal socialista ha fet aquesta proposta en la taula de partits que debaten els pressupostos per l’any vinent. Segons el PSC, en aquests moments de crisi econòmica, en que Vilafranca té una xifra d’atur superior a la mitjana de la comarca i de Catalunya, és vital que s’instal·lin noves activitats que generin llocs de treball.

 

Els socialistes han fet pública aquesta proposta acompanyats de l’exalcalde Joan Aguado perquè a finals dels 80, en l’anterior crisi econòmica, ja van optar per aquesta opció als polígons Domenys I i II. L’objectiu final, com recorda Aguado, és crear llocs de treball.
<div></div>
El polígon Domenys II ha registrat una ocupació del 90% en 10 anys, una xifra més alta que Domenys III. <br />El portaveu dels socialistes vilafranquins, Francisco Romero, diu que Domenys III no va endavant i creu que una solució valenta passa perquè l’ajuntament n’agafi el lideratge. D’aquesta gestió se’n diu cooperació i està prevista en la llei d’urbanisme.

Segons Romero, aquesta és una de les condicions bàsiques dels socialistes per donar suport als pressupostos de l’ajuntament de Vilafranca per al 2011 i així ho han fet saber a la taula de partits.

Domenys III és un polígon mitjà, amb prop de 350 mil m2, orientat a les indústries mitjanes que preveu un sostre màxim per a indústria de 156.000 m2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: