Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP celebra el dia de la Constitució

Una setantena de persones vinculades al Partit Popular celebren el dia de la Constitució enmig d’un bon ambient pels darrers resultats electorals.

El Partit Popular de Vilafranca i de la comarca ha reunit una setantena de persones per celebrar el 6 de desembre, dia de la Constitució Espanyola, amb un dinar. L’ambient que es respirava era de satisfacció després dels resultats assolits pel partit a les darreres eleccions autonòmiques i a sis mesos dels comicis municipals, en els quals també tenen dipositades moltes esperances.<br />Antoni Bosch, president provincial del Partit Popular a Barcelona, va ser un dels càrrecs que va assistir al dinar i descrivia així el bon ambient que es viu en el si del partit.
Bosch també es va referir a la celebració del dia de la Constitució espanyola després de les retallades a l’estatut del tribunal constitucional. Segons el PP, l’estatut és ara de tots perquè respecta la Constitució.

Al dinar també hi va assistir el regidor de Vilafranca Josep Ramon i la presidenta comarcal Dolors Morera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: